Geophy en Digidentity huren 6.000 m² in het HS Kwartier Den Haag

Na het hoofdkantoor van PostNL van ca. 19.000 m2 verhuizen nu ook GeoPhy en Digidentity naar HS Kwartier bij NS-station Den Haag Hollands Spoor. Met de gehuurde kantoorruimte in het The Globe gebouw vestigen GeoPhy en Digidentity zich in de nieuwe gebiedsontwikkeling HS Kwartier. Het gebied wordt de komende jaren door LIFE MAKES SENS ontwikkeld tot een gemengde woon- en werkomgeving die een nieuwe impuls zal geven aan de omgeving rondom station Hollands Spoor en het centrum van Den Haag.

Tech en IT cluster bij Hollands Spoor

GeoPhy, dat 4.00 m2 in The Globe zal huren, is een zeer snel groeiende organisatie die met een geautomatiseerd waarderingsmodel commercieel vastgoed waardeert voor beleggers en financiers in de VS en Europa. De algoritmes die het bedrijf ontwikkelt gebruiken traditionele bronnen in combinatie met onconventionele data en machine learning om het meest nauwkeurige waarderingsmodel in de markt te leveren. GeoPhy wil met de verhuizing van het hoofdkantoor in Delft naar HS Kwartier en met haar kantoren in New York en Singapore groeien van 120 naar 500 mensen in de komende twee jaar.

Digidentity richt zich op het ontwikkelen van één betrouwbare online identiteit voor elk individu. Met een uniek digitaal paspoort zet Digidentity zich in voor de bescherming van de privacy van internetgebruikers om zo hun online leven veiliger te maken. De software van Digidentity wordt gebruikt in meerdere landen met 150 verschillende nationaliteiten en realiseerde vorig jaar 250 miljoen authenticaties en beschermde zo de digitale identiteit van meer dan 15 miljoen mensen. Met het samenkomen van deze partijen in The Globe richt de ontwikkeling van HS Kwartier zich op organisaties in de Tech en IT sector met een focus op de samenleving van de toekomst. Digidentity zal 2.000 m2 in the Globe gaan huren.

About the author