Anterieure overeenkomst voor het HS kwartier getekend

LIFE MAKES SENS heeft samen met KCAP architects & planners, Fakton Capital en de Gemeente Den Haag de anterieure overeenkomst voor het HS kwartier getekend. Het tekenmoment heeft plaatsgevonden op de vastgoedbeurs Mipim in Cannes.

Het HS Kwartier is de gebiedsontwikkeling in Laakhavens rondom station Hollands Spoor. Deze ontwikkeling beslaat het Stationspostgebouw, the Globe en Ontwikkelplot, gelegen aan de Waldorpstraat in Den Haag. In totaal beslaat deze ontwikkeling ongeveer 230.000 m² multifunctionele stadsontwikkeling met een groot woningaanbod. Het doel van deze ontwikkeling is dan ook meer centrum voor de stad met als belangrijk onderdeel de opwaardering van de openbare ruimte en de herinrichting van de Waldorpstraat tot een groene en vitale levensader voor dit nieuwe stuk stad. Met de ondertekening van de anterieure overeenkomst met de gemeente Den Haag is de gebiedsontwikkeling weer een stap dichterbij gebracht.

About the author